Taxe participare Congres

Taxele achitate pentru congresul ce urma să aibă loc în mai 2020 se reportează pentru prima ediție a congresului ce va fi organizată în format FIZIC!
Pentru categoria de participare Membri SORLCCF trebuie să aveți achitată cotizația de membru până la data de 30 Septembrie 2021!
Detalii cotizația de membru SORLCCF!

TAXE Participare Congres ORL ONLINE 2021Pănă în 30 SeptembrieDin 01 în 10 Octombrie
Membri SORLCCF = Medici primari/specialiști/audioproteziști/logopezi/rezidenți/pensionari Gratuit200 RON
NON-Membri SORLCCF = Medici primari/specialiști/audioproteziști/logopezi/rezidenți/pensionari 250 RON500 RON

*Toate taxele includ TVA.

Taxele se pot achita online direct pe site-ul manifestării: www.orl2021.medical-congresses.ro

Taxele se pot achita prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), folosind datele de mai jos:

  • Beneficiar: PROevents & Conference
  • CUI: RO17149202
  • Cont IBAN RON: RO 26 INGB0001008201148990
  • Cont IBAN EUR: RO 98 INGB0001008201140710
  • Banca: ING București

După efectuarea plății, vă rugăm să trimiteți dovada plății (+ dovada achitării la zi a cotizației de membru – după caz) împreună cu datele pe care doriți să emitem factura fiscală, pe adresa de e-mail laura.popa@pproevents.com (telefon: 0755 123 411) pentru a putea primi confirmarea înregistrării dvs. și factura fiscală aferentă plății.

Studenții au acces gratuit la manifestare (în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierii!) numai pe baza înregistrării, prin trimiterea e-mail-ului de intenție la adresa laura.popa@pproevents.com însoțit de copia după adeverință care atestă acest statut.

Evenimentul a fost creditat cu 24 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România prin adresa 13211/07.10.2021 și cu 10 credite EMC de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România prin adresa 7028/01.10.2021.

ÎNREGISTRARE CONGRES

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 10.10.2021, ora 23:59!

Taxele achitate pentru congresul ce urma să aibă loc în mai 2020 se reportează pentru prima ediție a congresului ce va fi organizată în format FIZIC!
Pentru categoria de participare Membri SORLCCF trebuie să aveți achitată cotizația de membru până la data de 30 Septembrie 2021!
Detalii cotizația de membru SORLCCF!

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să vă adresați organizatorilor:

PROevents & CONFERENCE SRL
Loredana SALANȚĂ: loredana.salanta@pproevents.com, 004 0752 168811
Laura POPA: laura.popa@pproevents.com, 004 0755 123411

Ne face plăcere să vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (“GDPR”).

Dorim să vă anunțăm că respectăm prevederile Regulamentului UE privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerințe.

Vă informăm faptul că PROEVENTS & CONFERENCE colectează doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a căror livrare avem nevoie de aceste informații, fiindu-ne necesare în interesul legitim al dumneavoastră.

În contextul participării la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de către Colegiul Medicilor din România sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CUIM, specilalitate medicală, loc de muncă și grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a vă transmite informații legate de desfășurarea unei manifestări medicale spre Exemplu: locație, deadline înregistrare sau trimitere lucrări științifice.

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către nici un terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise.

În situația în care veți alege să plătiți cu cardul unul dintre servicii, precizăm că instrumental de plată electronică este unul sigur și că noi nu stocăm astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar plățile se realizeaza numai în interfețele securizate care aparțin instituțiilor bancare.

Vă informăm că aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referitoare la datele dumneavoastră, contactându-ne la gdpr@pproevents.com.